Optimalisatie bedrijfs- en productpresentatie

Een goede bedrijfs- of productpresentatie kan een hele goede ondersteuning zijn van uw activiteiten in het buitenland. Bedenk dat u uw bedrijf niet alleen moet presenteren in het buitenland maar dat uw partners dat vervolgens ook moeten/willen doen naar hun klanten. Door het opzetten van een duidelijke en heldere presentatie die ook gebruikt kan worden door uw buitenlandse partners krijgt u automatisch controle over de kwaliteit en wijze van presentatie van uw waardevolle goed door die partners. Dit is een van de tools waarmee uw netwerk een verlengstuk wordt van uw eigen onderneming.

Een goede presentatie maken is niet eenvoudig. Een  presentatie ook nog eens goed presenteren, bij voorkeur in de landstaal en op een manier dat u bereikt met de presentatie wat u zich vantevoren als doel gesteld heeft is al helemaal geen gemakkelijke taak. Goede voorbereiding is daarom van groot belang, net als de manier waarop de presentatie is opgebouwd, de gebruikte afbeeldingen enz.

ExportKompas staat u bij op dit gebied. Vanuit onze onafhankelijke positie zullen wij uw huidige presentaties beoordelen aan de hand van de beoogde doelen en eventuele verbeteringen voorstellen. Indien u dit wenst kunnen wij ook trainingen verzorgen op het gebied van presenteren of zelfs in goed overleg de presentatie voor u verzorgen. Een goede voorbereiding geeft gegarandeerd succes!